DEKRA_tarkastaja
Pääauditoija Etelä-Suomeen

Oletko sinä uusi pääauditoijamme?

Haemme Pääauditoijaa Etelä-Suomeen

Mitä tulisit meillä tekemään?

Pääauditoijana olet vastuussa määriteltyjen asiakkaiden laatu- ja toimintajärjestelmien auditoinneista. Asiakkaasi ovat pääasiassa eri kokoluokan teollisuuden sekä rakennusalan toimijoita. Vastaat auditoinneista itsenäisesti aina ajankohtien sopimisesta raporttien viimeistelyyn. Auditoijan tehtävä on usein itsenäistä ja asiakkaat ovat eri puolella Suomea, joten reissupäiviä tulee kertymään runsaasti vuoden aikana. Teet myös paljon yhteistyötä osastomme kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimimme täyden tuen. Työ on sosiaalista ja tulet tapaamaan useita henkilöitä tuotannosta yritysjohtoon!
Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen. Meillä voit työskennellä joustavasti etänä silloin kun et ole auditoimassa asiakkaalla. Tämän lisäksi meillä on n. 20 toimistoa ympäri Suomen, joissa voit työskennellä.

Mitä me etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työhön soveltuva koulutus sekä työkokemusta laadun parissa työskentelystä rakennusalalta tai teollisuudesta. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta vastaavasta tehtävästä ja valmiina pääauditoijan pätevyydet esim. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 3834 tai EN 1090-1. Lisäksi katsomme eduksi IWE- / IWT-koulutuksen. 
Pääauditoijalta vaaditaan aitoa halua työskennellä erilaisten ihmisten kanssa, asiakaslähtöistä mutta jämäkkää työotetta, sekä kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta ja päätöksentekokykyä.
Merkittävä osa auditoijan työtä on kirjallisten raporttien ja dokumenttien tuottamista, joten hyvien kommunikaatiotaitojen lisäksi odotamme sinulta erinomaista kirjallista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi meille?

Meillä pääset työskentelemään kehittyvässä, vakavaraisessa ja kansainvälisessä yrityksessä mukavien työkaverien kanssa ja mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Meillä DEKRAlla tiedostamme, että työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Tarjoamme sinulle työsuhteen alussa kattavan ja hyvän perehdytyksen sekä kokeneiden kollegoiden tuen. Meille on tärkeää tarjota kaikille DEKRAlaisille mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti, joten tarjoamme sinulle laajat sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta!

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi linkin kautta 3.10.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haemme tehtävään osaajaa vakituiseen työsuhteeseen ja työsopimus solmitaan DEKRAn kanssa.
Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Sanna Uurinmäkeen, puh. 050 563 5380 tai sähköpostitse sanna​.uurinmaki@​biisoni​.fi
Auditoijan työkenttä
Lue lisää, minkä parissa työskentelisit.
Auditointi