Johtamisjärjestelmät

Sertifikaatit ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS 18001

Laadukas lopputuote on kokonaisuus johon liitetään, yhä useammin, myös eettiset näkökulmat tuotantoprosessista, raaka-aineen alkuperästä, työturvallisuudesta sekä hiilijalanjäljestä.

Metallituotteiden valmistajilta, myös alihankijoilta, vaaditaan laatustandardien mukaisia tuotteita. DEKRA pystyy tarjoamaan asiakkaillemme sertifikaatit, joilla yritys voi osoittaa johto- ja tuotantoprosessin laadun sekä eettisyyden. 

Pienet yksityiskohdat ratkaisevat, tilauspäätöstä tehtäessä trimmattu, sertifioitu yritys on vahvoilla. 

Yritykselle myönnettävät sertifikaatit; 

ovat osoitus yrityksen pyrkimyksestä toiminnan jatkuvaan parantamiseen sekä tehokkuuteen. 

 

 

ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS 18001 johtamisjärjestelmät ovat suunniteltu yhteensopiviksi, joten nämä voidaan sertifioida tarvittaessa samalla arviointiprosessilla, jolloin jokaiselle arvioidulle järjestelmälle laaditaan oma sertifikaatti.

Enemmän kuin sertifikaatti

Työskentelemme aktiivisesti asiakkaan rinnalla paremman toimintakyvyn, tulevaisuuden, laadun ja turvallisuuden eteen. Työmme on muutakin kuin arviointia, otamme huomioon kokonaisuuden. Toimintamme on läpinäkyvää, näytämme vaadittavan auditointiajan ja mihin se perustuu, sekä vuosittaiset kustannukset. Me veloitamme vain tehdystä työstä, emme peri erillistä vuosimaksua. 

Ota yhteyttä: sertifiointi@dekra.com