Johtamisjärjestelmät ISO 14001 ja OHSAS 18001

Ympäristöjohtamisjärjestelmä ISO 14001 sekä työterveys ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmä OHSAS 18001, kuten myös ISO 9001, ovat suunniteltu yhteensopiviksi ja nämä voidaan sertifioida tarvittaessa samalla arviointiprosessilla.

DEKRA on yksi kokeneimmista sertifiointiorganisaatioista Euroopassa ja maailmalla. Tarkastajamme työskentelevät kansainvälisten standardien parissa ympäri maailmaa ja takaavat niiden yhdenmukaisen soveltamisen.

ISO 14001 - maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmämalli

Ympäristön huomioiminen liiketoiminnassa tätä päivää, yhä useampi asiakas ja etenkin viranomaiset edellyttävät sertifioitua ympäristöjärjestelmää. Sitoutuminen kestävän kehityksen periaatteeseen ei ole yrityksen ‘viherpesua’, selkeä päämäärä tehostaa liiketoimintaa tehokkaamman energiankulutuksen, raaka-aineiden käytön ja riskien ehkäisyn muodossa.

DEKRAn ISO 14001 ympäristöjärjestelmän arviointiprosessia sovelletaan joustavasti huomioiden sertifioitavan yrityksen ominaispiirteet. Tällä hetkellä osaamisemme on terävimmillään erityisesti teräskokoonpanojen ja -rakentamisen osa-alueilla. Arvioinnilla autamme asiakastamme kohti tuottavaa, ympäristöystävällistä kokonaisuutta.

OHSAS 18001 - maailman tunnetuin työterveys ja -turvallisuusjohtamisjärjestelmä

OHSAS 18001 on osa yrityksen johtamisjärjestelmää, jonka on tavoitteena työhyvinvoinnin jatkuva kehitys, ennaltaehkäistä onnettomuuksia ja sairauksia sekä säädösten noudattaminen.Yritykselle myönnetty OHSAS 18001 sertifikaatti osoittaa, että työterveys ja -turvallisuus on osa yrityksen jokapäiväisiä rutiineja.

 

Hyvin johdettu, ennakoiva järjestelmä vähentää poissaoloja ja tapaturmia, sekä osoittaa omalle henkilökunnalle ja asiakkaille yrityksen arvoista ja sitoutumisesta työyhteisöön.

 

Ota yhteyttä: sertifiointi@dekra.com