Palvelua joka toimii

DEKRA Digipalvelu (DDP)

Hallittu, nopea tarkastusprojekti on kaikkien etu. Olemme purkaneet vanhat tarkastuskäytännöt osiksi ja koonneet ne uusiksi DEKRA Digipalveluksi (DDP). Visuaalinen ja reaaliaikainen käyttöliittymä pitää tarkastajat sekä asiakkaan ajantasalla.

Tarkastustoiminnan hallinta on monitahoinen tapahtumaketju. Aikataulut, aineiston saatavuus ja ajantasaisuus sekä tarkastustulosten dokumentointi ovat keskeisiä tekijöitä projektien läpiviennissä. Mitä useampi taho tarkastustoimintaan osallistuu, mitä monimutkaisempi kohde on, sitä hajaututempi on myös informaatio. Tässä tilanteessa on vaara, että jotain oleellista jää huomiotta tai osa informaatiosta ei tavoita oikeita tahoja.

Reaaliaikainen tiedon tallennus

DDP on web-pohjainen toimintaympäristö, joka kerää ja jakaa reaaliaikaista informaatiota. Käyttöliittymä on korostetun visuaalinen ja toimii useimmissa päätelaitteissa. Kentällä tarkastuspisteen aineiston reaaliaikainen syöttäminen ja tallentaminen järjestelmään käy helposti päätelaitteella.

Aineiston tallentaminen, analysointi ja jakaminen

DEKRA Digipalvelu (DDP) kerää ja hallinnoi keskitetysti kaikkea tarkastuksista kertyvää dokumentaatiota, tarkastuspöytäkirjoista digirötgenkuviin. Tämä antaa mahdollisuuden vertailla ja analysoida dataa, asettaa raja-arvoja sekä esimerkiksi automatisoida määräaikaistarkastusten aikatauluja. DDP laajentuu joustavasti tarpeiden mukaan.

Yksi näkymä, paljon infoa

Palvelussa tarkastustoiminnan oleelliset osat on koottu yhden käyttöliittymän taakse.

Päämääränä on selkeyttää ja yksinkertaistaa tarkastusketjun läpivienti sekä hallinta. DDP kerää, näyttää ja jakaa tiedon monessa eri muodossa. Tarpeen mukaan.

Yhteydenotot

 

Ota yhteyttä

Jarmo Aitta
+358 44 737 6825
Valintie 1, 23600 Kalanti

Asiantuntijat