VIRTUAALINEN TOIMINTA- JA TUOTANTOYMPÄRISTÖ

VALTO 360° palveluratkaisu helpottaa toiminta- ja tuotantoympäristöjen tiedon hallintaa. Se on kehitetty yritysten sisäiseen ja yritysten väliseen toimintaan jalostamaan sekä jakamaan informaatiota liiketoiminnan tueksi.

VALTO 360°:lla virtualisoimme asiakkaidemme toiminta- ja tuotantoympäristön. Teemme 360°-panoraamakuvista toiminnallisen käyttöympäristön, johon liitetään tarvittava kohdetieto. Visuaalinen 360° käyttöliittymä näyttää realistisen kuvan asiakkaan tiloista.

KOHDETIEDOT JA RAPORTOINTI

Virtuaalinäkymiin on lisätty kohteisiin liittyviä informaatiota, esimerkiksi muistioita, kuvia, mittaustuloksia, videokuvaa jne. Palvelun kautta käyttäjät voivat raportoida kohdetiedoista mobiililaitteilla suoraan kentältä. Palveluratkaisuun liitetyillä QR-kooditarroilla merkitään kohteet toiminta- ja tuotantoympäristössä.

Tiedon ja tilan hallintaa
VALTO 360° soveltuu useaan eri toimintaympäristöön. Se on toimiva palveluratkaisu tiloihin, joissa on huomiota ja tarkastelua vaativaa laite- ja kohdetietoa. Palvelu selkeyttää tiedonhallintaa. VALTO 360° kokoaa ja keskittää ajantasaisen tiedon täsmällisesti haluttuun kohdepisteeseen.

TOTEUTUS

Asiakkaan toiminta- ja tuotantoympäristön virtualisoidaan kuvaamalla se 360° kameralla. Ympäristöstä tehdään aluekartta, johon 360° kuvien ja kohdetietojen (POI) paikat on merkitty. Kokonaisuudesta rakennetaan visuaalinen käyttöliittymä, sekä yhdistetään siihen tarvittavat tietojärjestelmät. Tarvittaessa, VALTO 360° lähettää ja vastaanottaa kohdetta koskevia viestejä, kuten anturi-infoa, hälytyksiä ja aikataulumuistutuksia. Toiminta- ja tuotantoympäristössä kohdetietopisteet (POI) merkitään QR-kooditarroilla.

KÄYTTÄJÄRYHMÄT

Asiakkaamme voivat luoda omia käyttäjäryhmiä ja näkymiä palveluun, mikä mahdollistaa palvelun tarjoamisen eri henkilöstöryhmille, niiden tehtävien ja tarpeiden mukaisesti. Asiakas voi lisätä palveluun näkymiä ja toimintoja myös alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden, viranomaisten ja omien asiakkaidensa tarpeisiin.

INTEGROINTI TIETOJÄRJESTELMIIN

Palveluratkaisu voidaan integroida käyttäjän valitsemiin järjestelmiin, jolloin informaatio- ja raportointipisteet keskustelevat suoraan asiakkaan oman dokumenttienhallinta- ja raportointijärjestelmän kanssa.

PALVELUMALLI JA SOPIMUS

Toteutamme palvelun joko Software-as-a-Service (SaaS) -pilvipalveluna tai On-Premise -ratkaisuna asiakkaan omaan verkkoon.

VALTO 360⁰ Palvelusopimukseen sisältyy palvelun perustamiseen liittyvät palvelut, käyttöoikeus, käyttäjä- ja integrointeihin liittyvät ohjelmistolisenssit, käyttöönotto, ylläpito sekä asiakastuki.

Lue lisää >>