Uusia katsastusasemia

DEKRA Katsastukselle uusia asemia Raisiosta ja Kaarinasta

19. kesäk. 2023

DEKRA Finland Oy on ostanut SF Katsastus Oy:n 14.6.2023 alkaen. SF Katsastuksella on katsastusasemat Raisiossa ja Kaarinassa. Asemien työntekijät ja yrittäjät siirtyvät DEKRAn palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

DEKRA Katsastuksella on yritysoston myötä yhteensä yksitoista katsastusasemaa Suomessa. ”DEKRA Katsastus pystyy nyt tarjoamaan luotettavia katsastuspalveluitaan myös Turun seudulla.” kertoo DEKRA Katsastuksen toimitusjohtaja Pasi Lahikainen. SF Katsastuksen asemat tarjoavat henkilöautojen lisäksi myös raskaan kaluston katsastuspalvelut sekä toimiston puolella rekisteröintipalvelut.
Yritysostot ovat osa DEKRAn kasvusuunnitelmaa Suomessa. ”Suunnitelmamme on kasvattaa DEKRAn ajoneuvojen katsastusliiketoimintaa Suomessa merkittävästi.” toteaa maajohtaja Matti Andersson. DEKRA on globaali markkinajohtaja autokatsastuksissa. DEKRA katsastaa maailmanlaajuisesti 25 erimaassa lähes 30 miljoonaa ajoneuvoa vuodessa. Olemme sitoutuneet liikenneturvallisuuden parantamiseen perustamisvuodestamme 1925 lähtien ja katsastusasemillamme tehdään työtä ajoneuvojen, kuljettajien sekä tielläliikkujien turvallisuuden parantamiseksi sekä liikenteestä aiheutuvien päästöjen pienentämiseksi.
Lisätietoja
Toimitusjohtaja Pasi Lahikainen

DEKRA Katsastus Oy

+358 40 745 1671 pasi​.lahikainen@​dekra​.com