DEKRA työpaikat
Työtehtävät DEKRA Suomessa

Työtehtävät DEKRA Suomessa

DEKRA Suomi työllistää osaajia pääsääntöisesti erilaisissa tarkastustehtävissä eri puolilla Suomea. Palveluihin, joiden parissa työskentelemme voit tutustua täällä: Palvelut .
Työtehtävämme edellyttävät useimmiten teknistä koulutustaustaa, erilaisten tarkastusmenetelmien tuntemusta ja pätevyyden todentavaa sertifiointia. Kokeneiden osaajien lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme myös erilaisia koulutuspolkuja pätevöityä tehtäviin. Tutustu alta yleisimpiin työtehtäviimme ja niiden keskeisimpiin vaatimuksiin:
Yleisimmät työtehtävät ja vaatimukset
NDT-tarkastaja

NDT-tarkastaja

NDT-tarkastaja suorittaa materiaalien ja rakenteiden ei-rikkovia testauksia, kuten ultraääni-, magneettijauhe- ja röntgenkuvaustarkastuksia. NDT-tarkastajan tehtävänä on havaita mahdolliset viat ja puutteet, jotka voivat vaikuttaa turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

Vaatimukset:

  • Tekninen koulutustausta (esim. insinööri, teknikko) on suositeltava, mutta ei pakollinen.
  • Sertifiointi NDT-tarkastusmenetelmissä (esim. UT, MT, RT)
  • Kokemus teollisuuden tarkastustehtävistä katsotaan eduksi
Painelaitetarkastaja
Sammutuslaitteistojen tarkastaja
Sähkötarkastaja
Auditoija
DT-laboratorion tarkastaja
QA/QC-valvoja
Ajoneuvokatsastaja
DEKRA Suomi tarjoaa monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisiksi ja edetä urallaan. Jos olet kiinnostunut liittymään asiantuntevaan tiimiimme, tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus!