Digitaaliset ja tuoteratkaisut

Innovatiivista turvallisuutta

Luomme älykkäitä ratkaisuja, jotka auttavat tekemään digitalisoidusta ja verkottuneesta maailmasta turvallisemman paikan. Olemme tuotteiden ja uusien teknologioiden testauksen ja sertifioinnin asiantuntijoita.
Toimitamme innovatiivisia turvallisuus- ja turvaratkaisuja kyberturvallisuudesta, tekoälystä ja big datasta liitettävyyteen, tuoteturvallisuuteen, sähkömagneettiseen yhteensopivuuteen ja radiotaajuuksiin, tuotesertifiointiin, lääkinnällisiin laitteisiin ja autoteollisuuteen.
Menestyksekkäitä liiketoimintamalleja pyörittäviä digitaalisia prosesseja hallitaan, ylläpidetään ja huolletaan usein pilvipalvelussa. DEKRA on mukana kehitystyössä uusien verkkopalvelujen lisäämiseksi, jotta nykyaikaiset ratkaisut vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi, turvallisuuden vahvistamiseksi, asiakaspalvelun parantamiseksi ja yrityksen omaisuuden suojelemiseksi ovat tulevaisuudessa jokaisen asiakkaamme käytettävissä.
Tarjoamme huipputason testauslaboratorioiden maailmanlaajuisen verkoston kautta laajan valikoiman kansallisten ja kansainvälisten standardien sekä teollisuuden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisia tuotetestauspalveluja.