Selaimesi on vanhentunut

Internet Explorer ei ole enää tuettu. Vaihda selainta verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

Industrial Inspection

Teollisuuden tarkastukset

Turvallista ja kestävää tulevaisuutta varten!

Teollisuuden tarkastukset, DEKRA

Teollisuuden tarkastukset

DEKRA parantaa työturvallisuutta tarkastamalla prosesseja, laitteita ja infrastruktuureja. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme omaisuuden turvallisuutta, tehokkuutta ja luotettavuutta. Tietämyksemme ja kokemuksemme tukevat asiakkaitamme, jotta he voivat varmistaa säännösten noudattamisen omaisuutensa koko elinkaaren ajan.

NDT - Non destructive testing, ainetta rikkomaton testaus

Viimeisintä NDT tietämystä

DEKRA Industrial Oy on Suomen johtava rikkomattoman aineenkoetuksen osaaja. Rakenteiden ja tuotteiden elinkaaren mittainen laadunvalvonta pitää pyörät pyörimässä. Metallirakenteiden laatua voidaan tarkkailla ainetta rikkomatta (NDT) sekä ainetta rikkomalla (DT). Ainetta rikkomattomalla testauksella etsitään tarkastettavasta kohteesta pinnalla olevia tai sisäisiä virheitä, jotka voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä tai rikkoontumisia. Kestävyyteen ja turvallisuuteen vaikuttavat valmistusprosessi sekä käytöstä johtuva metallien kuluminen ja väsyminen.

Metallirakenteiden säännöllinen tarkastustoiminta on perusta keskeytymättömälle tuotannolle sekä taloudelliselle jatkuvuudelle. NDT-menetelmillä varmistetaan tuotteen laatu elinkaaren eri vaiheissa, valmistuksesta aina sen loppuun asti.

Viimeisintä tietämystä, DEKRAn palvelut

Hoidamme tarkastukset, testaukset ja arvioinnit keskeisimmillä teollisuuden osa-alueilla: teräsrakenteet, painelaitteet, sähkölaitteistot, palonilmaisulaitteistot ja sammutuslaitteistot sekä ainetta rikkomaton (NDT) tarkastus että ainetta rikkova testaus (DT).

NDT-tarkastustoiminnallamme ovat seuraavat luvat:

DEKRA Industrial Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima tarkastuslaitos I009 SFS-EN ISO/IEC 17020 (Tyyppi A).

  • SFS-EN ISO 9712 / Nordtest henkilöpätevyydet
  • SNT-TC-1A (ASME) henkilöpätevyydet
  • Rekisteröity NDT-organisaatio (NTO), SFS-EN ISO 9712 / Nordtest
  • Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä NDT-testauslaitos
  • DNV, paksuusmittaus

Jaa sivu