Selaimesi on vanhentunut

Internet Explorer ei ole enää tuettu. Vaihda selainta verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

Rikkovan aineenkoetuksen asiantuntijapalvelut

Tarjoamme teknistä tukea, neuvontaa, koulutusta ja laadunvarmistusta ainetta rikkovaan tarkastukseen liittyen

DEKRAlla on maailmanluokan asiantuntemusta ainetta rikkovasta tarkastuksesta (Destructive Testing, DT) laboratorioissamme eri puolilla maailmaa. Voimme tukea yritystäsi kaikissa materiaalien tarkastukseen, mittaukseen ja analysointiin liittyvissä kysymyksissä. Rikkovan tarkastuksen asiantuntijamme tarjoavat asiakkaille käytännönläheistä ja arvokasta teknistä neuvontaa ja tukea, sekä materiaalitarkastuksen alan koulutusta ja kursseja.

Teknisestä neuvonnasta saatavat hyödyt

  • Pääset hyödyntämään maailmanluokan asiantuntemusta

  • Kaikki tarvittavat tarkastukset suoritetaan standardien, direktiivien tai kansallisten lainsäädäntöjen vaatimusten mukaisesti.

  • Erityistarpeiden ja -olosuhteiden jäljittäminen

Technical Advisory on Destructive Testing

Rikkovan tarkastuksen tekninen neuvonta

Rikkovan tarkastuksen asiantuntijamme antavat teknistä neuvontaa monenlaisista vakiotarkastusmenetelmistä, tuotteista ja käyttökohtaisista vaatimuksista, jotka kattavat sekä ISO-, ASTM- että ASME-vaatimukset. DEKRA yhdistää tarkastuslaboratorioiden tekniset palvelukyvyt ja eri teollisuudenalojen insinööri- ja tarkastusasiantuntemuksen ainutlaatuiseksi osaamiskokonaisuudeksi, joka yhdistyy tehokkaaseen toimitukseen saman katon alta.

Organisaatiomme toimii globaalisti. Olipa yrityksesi tarve mikä tahansa, DEKRA voi tarjota sinulle tukea koko matkan ajan. Verkostomme kautta voit löytää luotettavan kumppanin suunnittelutarpeisiisi.

DEKRAn tarkastuslaboratoriot on akkreditoitu ISO 17025 -standardin mukaisesti, ja ainetta rikkovan tarkastuksen asiantuntijoillamme on täysi pätevyys antaa teknistä neuvontaa ja tukea kaikissa rikkovan tarkastuksen osa-alueissa. He ovat perehtyneet monenlaisiin materiaalien tarkastustekniikoihin ja -prosesseihin, joten he voivat tarjota sinulle rikkovaan testaukseen liittyvää teknistä lisä-, koulutus- ja valmennusneuvontaa.

Jaa sivu