DEKRA Seal, DEKRA Sinetti

DEKRA sinetti

Sertifioinnin lisäpalvelu

Olemme ottaneet valikoiduissa sertifiointipalveluissa käyttöön DEKRA sinetin, joka on maksuton ja jonka tehtävänä on lisätä jo käytössä olevan sertifikaatin vaikuttavuutta. DEKRA sinetti on yrityksesi yhteistyökumppaneille näkyvä todiste siitä, että organisaatiosi sertifioitu järjestelmä on arvioitu kyseessä olevan standardin vaatimusten mukaisesti ja että sillä on puolueettoman sertifiointiyrityksen asiantuntijoiden antama vahvistus.

Mihin DEKRA sinettiä voidaan käyttää?

Voit käyttää DEKRA sinettiä vapaasti yrityksesi markkinointimateriaaleissa (esimerkiksi verkkosivuilla ja yrityksen esitteissä), lomakkeissa, käyntikorteissa, ajoneuvoissa ja rakennuksissa. Sinettiä itseään ei kuitenkaan saa muuttaa. Sinettiä ei kuitenkaan saa lisätä esimerkiksi tuotteeseen, tuotepakkaukseen, tuotteen käyttöoppaaseen.

Milloin DEKRA sinettiä voidaan käyttää?

Oikeus käyttää sinettiä osoituksena tietyn standardin täyttämisestä voidaan myöntää seuranta-auditoinnin jälkeen. Oikeus poistuu, kun sertifikaatin voimassaolo päättyy tai se perutaan. DEKRA sinetin käyttöoikeus myönnetään yksinomaan yrityksellesi. Et voi antaa sitä esimerkiksi yrityksesi liikekumppaneiden käyttöön tai sellaisten tytär- tai sisaryritysten käyttöön, joita ei ole mainittu sertifikaatissa.

Miltä DEKRA sinetti näyttää?

DEKRA sinetti lähetetään yrityksellesi sähköisessä muodossa (korkearesoluutisessa .jpg-, .png- ja .pdf-muodossa – esimerkiksi laajakuvatulostusta varten. Suomessa käytössä oleva sinetin väri on vihreä ja se on englanninkielinen.

Voiko DEKRA sinettiä muokata?

DEKRA sinetti on suojattu tekijänoikeuslailla eikä sitä saa muuttaa millään tavalla: sinetin muokkaaminen, värien muuttaminen, elementtien uudelleen sijoittaminen tai poistaminen, uusien elementtien lisääminen tai sisällön muuttaminen on kiellettyä. Kun muutat DEKRA sinetin sopivan kokoiseksi yrityksesi materiaaleja varten, kiinnitä huomiota luettavuuteen – fontin vähimmäiskoko on Arial 4 px.

DEKRA logo

Toisin kuin DEKRA sinetti, joka on luotu erikseen asiakkaita varten, DEKRA logo on DEKRA konserniin kuuluvien yritysten yksinomaista omaisuutta. DEKRAn asiakkailla ei ole oikeutta käyttää DEKRA-logoa yrityksensä materiaaleissa.