Selaimesi on vanhentunut

Internet Explorer ei ole enää tuettu. Vaihda selainta verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

vision world

Kumppani teknisissä tarkastuksissa ja auditoinneissa

Sitoutumaton tarkastusyhtiö

DEKRA Suomessa

Tarkastustoimintaa jo vuodesta 1974

Olemme mukana tekemässä maailmasta turvallisempaa liikenteessä, töissä ja kotona. DEKRA työskentelee aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden rinnalla laadun ja turvallisuuden eteen.

Toimintamme ja palvelumme Suomessa keskittyvät teknisiin tarkastuksiin, testauksiin, arviointeihin ja sertifiointeihin teollisuuden eri alueilla sekä ajoneuvokatsastuksiin.

Toimimme kolmen yrityksen alla: DEKRA Finland Oy, DEKRA Industrial Oy, DEKRA Inspections Oy sekä DEKRA Katsastus Oy. DEKRA Industrial Oy:n toiminta alkoi Suomessa jo vuonna 1974 nimellä Polartest Oy.

Suomessa meitä on yli 200 asiantuntijaa, jotka työskentelevät 27 toimipisteessä ympäri Suomen.Olemme osa kansainvälistä DEKRA SE:tä, jonka pääkonttori on Stuttgartissa, Saksassa.

Läpinäkyvyys, turvallisuus ja luotettavuus

Kohtelemme asiakkaitamme tasavertaisesti. Asiakassuhteemme perustuvat vankkaan luottamukseen, jonka olemme saavuttaneet vuosikymmenien mittaan asiakkaidemme keskuudessa ammattitaitoisella, joustavalla ja rakentavalla yhteistyöllä. Elämme tiiviisti mukana ajassa ja muutoksessa kehittäen jatkuvasti parempaa palvelua. DEKRAn kansallinen ja kansainvälinen asiantuntemus eri liiketoiminta-alueilla on asiakkaidemme käytössä, jotta he voivat menestyä omassa toiminnassaan.

Toimintamme perustuu voimassa olevaan säännöstöön, sen ja käytettävien standardien hyvään tuntemukseen. Toimintaamme ohjaa selkeä ja koko organisaation läpi ulottuva turvallisuuskulttuuri, toiminnan luotettavuus ja läpinäkyvyys.

Olemme sitoutumaton tarkastusyhtiö, jolla on viranomaishyväksyntä. Toimimme asiantuntijana teknisissä vaatimustenmukaisuuden arvioinneissa. Varmistamme luotettavasti ja puolueettomasti, että perusturvallisuus sekä hyväksynnät ovat kunnossa.

Jaa sivu