Sähkölaitteistojen tarkastustehtävät

Sähkölaitteistojen tarkastukset rakennusturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi DEKRAlta

DEKRA on johtava maailmanlaajuinen sähköasennusten asiantuntija. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa ja autamme heitä varmistamaan vaatimustenmukaisuuden, havaitsemaan virheet ja minimoimaan kustannukset.

Rakentamisen aikana ja sen jälkeen asiantuntijamme varmistavat, että mahdolliset tekniset virheet ja vauriot havaitaan varhaisessa vaiheessa, ja että kustannukset minimoidaan. Teknisissä tarkastuksissa asiakkainamme ovat kiinteistöjen ja sähkölaitteistojen haltijat, sähköurakoitsijat, sekä teollisuusalan toimijat. Teemme määräaikaistarkastukset, sekä varmennustarkastukset uusille, muutetuille tai korjatuille sähkölaitteistoille .
Meiltä saat seuraavat sähkölaitteistojen tarkastuspalvelut:
1. Sähkölaitteistojen lakisääteiset tarkastukset (varmennus- ja määräaikaistarkastukset).
2. Lakisääteiset tarkastukset laajennetulla tarkastusotannalla lämpökameraa apuna käyttäen.
3. Sähköasennusten lämpökuvaus.

Varmistamme sähkölaitteistojen turvallisuuden

Sähkötarkastukset ovat lakisääteisiä, mutta ennen kaikkea perusta turvallisuudelle. Väärin asennettu, ikääntynyt tai kulunut sähköasennus on turvallisuusriski. DEKRA tekee määräaikaistarkastuksia sekä varmennustarkastuksia uusille, muutetuille ja korjatuille sähkölaitteistoille. Lue lisää sähkölaitteistojen lakisääteisistä tarkastuksista täältä: Varmennus- ja määräaikaistarkastukset sähköaitteistoille, lue lisää!
Hyväksynnät
TUKES:
Olemme TUKESin hyväksymä valtuutettu tarkastuslaitos sähköturvallisuuslain 1135/2016 mukaisiin sähkölaitteistotarkastuksiin.
FINAS:
FINAS-akkreditointi: I 009 SFS-EN ISO/IEC 17020 (Tyyppi A): https://www​.finas​.fi/toimijat/Sivut/default​.aspx#k=dekra