Julkaisutiedot

DEKRA SE
Handwerkstrasse 15
70565 Stuttgart
Germany
Puh: +49.711.78 61-0
Fax: +49.711.78 61-2240
info@​dekra​.com
Hallintoneuvoston puheenjohtajuus :
Stefan Kölbl
Hallituksen valtuutetut edustajat:
Stan Zurkiewic (Puheenjohtaja)
Ulrike Hetzel
Wolfgang Linsenmaier
Registration Court: Local Court in Stuttgart
Commercial Register HRB Number: 734316
VAT Identification Number: DE 185 284 497
Sisällöstä vastaava:
DEKRA SE
Corporate Marketing & Sales
Mark Thomä

Vastuuvapauslauseke

Kaikki oikeudet pidätetään.
DEKRA tarjoaa tiedot ilman minkäänlaista takuuta tai takeita, olipa se sitten nimenomainen tai epäsuora. Vaikka oletamme, että toimittamamme tiedot ovat oikeita, ne voivat sisältää virheitä tai epätarkkuuksia.
DEKRA ei tunnusta DEKRAn ulkopuolista sisältöä alueilla, joihin pääsee DEKRAn verkkosivustolta (www.dekra.com tai muulta DEKRAn verkkotunnukselta) lähtevien linkkien kautta, omaksi sisällökseen eikä ota siitä vastuuta. DEKRAlla ei erityisesti ole velvollisuutta tarkistaa sisältöä. DEKRA ottaa nimenomaisesti etäisyyttä sellaisiin tietoihin, jotka rikkovat sovellettavaa lainsäädäntöä tai hyviä tapoja.
DEKRAn verkkosivusto on suojattu tekijänoikeuksilla, immateriaalioikeuksilla ja kaikilla muilla asiaankuuluvilla oikeuksilla. Ohjelmat, kuvat, tekstit ja niihin sisältyvät tiedot ovat DEKRAn aineetonta omaisuutta edellyttäen, että muita immateriaalioikeuksia ei ole. Sisällön monistaminen, levittäminen, tallentaminen, lähettäminen, siirtäminen ja jäljentäminen ilman DEKRAn kirjallista lupaa on nimenomaisesti kielletty. Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja virheisiin.
Ota yhteyttä suoraan DEKRAan, Stuttgartiin saadaksesi lisätietoja.
Copyright © DEKRA