ISO 14001 sertifiointi

Saavuta kestävä ympäristöjohtaminen ja käytä resursseja tehokkaasti

Ilmastonmuutos ja siitä johtuvat uudet lakisääteiset vaatimukset lisäävät yrityksesi ympäristöhallintoon liittyviä odotuksia. ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukainen sertifiointi osoittaa, että yrityksesi arvostaa luonnonvarojen vastuullista käyttöä.

ISO 14001 -sertifiointi

DEKRAn ISO 14001 ympäristöjärjestelmän arviointiprosessia sovelletaan joustavasti ottaen huomioon sertifioitavan yrityksen ominaispiirteet. Arvioinnilla autamme asiakastamme kohti tuottavaa ja ympäristöystävällistä kokonaisuutta.
ISO 14001 -sertifioinnin avulla voit osoittaa aktiivisen sitoutumisesi ympäristöön ja luontoon ja siten hyötyä sen tuomasta kilpailueduista. Asiantuntijamme tarkastavat huolellisesti resurssien käyttöä, toimenpiteitä ympäristön suojelemiseksi ja niiden toteutumista. Kattava analyysi antaa yksityiskohtaisen yleiskuvan ja antaa sinulle mahdollisuuden johtaa sekä suunnitella ja toteuttaa parannustoimenpiteitä.

Luotettava ja neutraali kumppanisi ISO 14001 -sertifiointiin

1. Kokonaisvaltainen ja strateginen lähestymistapamme tuottaa yksityiskohtaisen yleiskuvan yrityksestäsi
2. DEKRAn tunnustettu ISO 14001 -sertifiointi osoittaa yrityksesi sitoutumisen ympäristö- ja kestävyysprosesseihin
3. Yli 200 akkreditoinnin valikoimalla maailmanlaajuisesti voimme myös tarjota yhdistettyjä sertifiointeja muiden johtamisstandardien kanssa.
4. Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä ISO 45001, kuten myös ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä, ovat suunniteltu yhteensopiviksi ja nämä voidaan sertifioida tarvittaessa samalla arviointiprosessilla.