ISO14001_stage
ISO 14001 sertifikaatti
vaivattomasti ja kustannustehokkaasti

Haetko sertifiointia ensimmäistä kertaa tai haluatko vaihtaa sertifiointilaitosta?

ISO 14001 sertifikaatti

Saavuta kestävä ympäristöjohtaminen ja käytä resursseja tehokkaasti

Ilmastonmuutos ja siitä johtuvat uudet lakisääteiset vaatimukset lisäävät yrityksesi ympäristöhallintoon liittyviä odotuksia. ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukainen sertifiointi osoittaa, että yrityksesi arvostaa luonnonvarojen vastuullista käyttöä.
ISO 14001 sertifikaatti
DEKRAn ISO 14001 ympäristöjärjestelmän arviointiprosessia sovelletaan joustavasti ottaen huomioon sertifioitavan yrityksen ominaispiirteet. Arvioinnilla autamme asiakastamme kohti tuottavaa ja ympäristöystävällistä kokonaisuutta. Asiantuntijamme tarkastavat huolellisesti resurssien käyttöä, toimenpiteitä ympäristön suojelemiseksi ja niiden toteutumista. Kattava analyysi antaa yksityiskohtaisen yleiskuvan ja antaa sinulle mahdollisuuden johtaa sekä suunnitella ja toteuttaa parannustoimenpiteitä.
Ota yhteyttä

Luotettava ja neutraali kumppanisi ISO 14001 -sertifiointiin

1. Kokonaisvaltainen ja strateginen lähestymistapamme tuottaa yksityiskohtaisen yleiskuvan yrityksestäsi
2. DEKRAn tunnustettu ISO 14001 -sertifiointi osoittaa yrityksesi sitoutumisen ympäristö- ja kestävyysprosesseihin
3. Yli 200 akkreditoinnin valikoimalla maailmanlaajuisesti voimme myös tarjota yhdistettyjä sertifiointeja muiden johtamisstandardien kanssa.
4. Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä ISO 45001, kuten myös ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä, ovat suunniteltu yhteensopiviksi ja nämä voidaan sertifioida tarvittaessa samalla arviointiprosessilla.
  1. Informaatiotilaisuus (asiakkaan toiveesta)
  Sertifiointiprosessin läpikäynti (puhelimitse tai henkilökohtaisesti).
  2. Kaksivaiheinen sertifiointiauditointi
  Ensimmäisessä vaiheessa auditoija arvioi yrityksen laadunhallintajärjestelmän valmiuden toisen vaiheen sertifiointiauditointia varten. Ensimmäinen vaihe voidaan tehdä joko auditoijan toimistossa tai sertifioitavan yrityksen tiloissa. Toisessa vaiheessa auditointi suoritetaan auditoitavan organisaation tiloissa ja tarvittaessa työmaalla.
  3. Sertifiointipäätös
  Sertifiointikomitea tekee sertifiointipäätöksen auditointidokumentaation perusteella.
  4. Sertifikaatti ja DEKRA Sinetti
  Positiivisen sertifiointipäätöksen jälkeen, yritys saa sertifikaatin ja DEKRA sinetin (valitut järjestelmät).
  5. Ensimmäinen seuranta-auditointi
  Ensimmäinen seuranta-auditointi suoritetaan 12 kuukauden päästä sertifioinnista tai uudelleensertifioinnista.
  6. Toinen seuranta-auditointi
  Toinen seuranta-auditointi suoritetaan 24 kuukauden päästä sertifioinnista tai uudelleensertifioinnista.
  7. Uudelleensertifiointi
  Uudelleensertifiointi tehdään kolmen vuoden kuluttua ensimmäisestä sertifiointipäätöksestä. Tämän jälkeen toistetaan vaiheet 5 ja 6.
  Navigoi itsevarmasti ISO 14001 -sertifiointiprosessissa
  Saat käsiisi vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, kattavan valmistautumislistan ja näkemyksen sujuvasta tavastamme toimia.
  Lataa ilmainen ISO 14001 opas
  DEKRAn osaaminen
  Kokemus ja osaaminen

  Voit luottaa siihen, että DEKRA auttaa sinua kaikissa auditointi- ja sertifiointitarpeissasi. Auditoijillamme on monien vuosien kokemus ympäristöasioissa.

  Erotu kilpailijoista

  DEKRAn tunnustettu ISO 14001 -sertifiointi auttaa sinua osoittamaan nykyisille ja tuleville liikekumppaneillesi objektiivisesti, että ymmärrät ympäristö- ja kestävyyskysymysten merkityksen.

  Maksimoi hyödyt

  Meillä on maailmanlaajuisesti yli 200 akkreditointia, ja voimme tarjota myös yhdistettyjä sertifiointeja muiden johtamisstandardien kanssa. Sinun hyötyjesi maksimoimiseksi.

  Kysy ISO 14001 asiantuntijalta

  Haluatko tietää, miten DEKRA-auditointi nostaa organisaatiosi korkeammalle tasolle? Autamme sinua mielellämme! Täytä alla oleva lomake, niin saat yhteyden ISO 14001 -asiantuntijaan, jonka kanssa voit keskustella prosessista ja kysyä auditointiin liittyviä kysymyksiä.
  ISO 14001 sertifikaatti
  Kuinka saada ISO 14001 sertifiointi?
  Saadaksesi ISO 14001 -sertifioinnin, sinun on ensin valmistauduttava noudattamaan ISO 14001 -standardin vaatimuksia ympäristöjohtamisjärjestelmän kehittämisessä organisaatiossasi. Tämä voi sisältää ympäristövaikutusten arvioinnin, ympäristötavoitteiden asettamisen ja ympäristöasioiden hallintaprosessien perustamisen. Sen jälkeen sinun on otettava yhteyttä akkreditoituun sertifiointielimeen, joka suorittaa auditoinnin ja myöntää sertifikaatin, jos organisaatiosi täyttää standardin vaatimukset.
  Kuinka paljon ISO 14001 sertifiointi maksaa?
  Kuinka kauan kestää saada ISO 14001 sertifiointi?
  Mikä on ISO 14001 sertifiointi?
  Mitä ISO 14001 tarkoittaa?