Selaimesi on vanhentunut

Internet Explorer ei ole enää tuettu. Vaihda selainta verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

DEKRA pähkinänkuoressa

DEKRA

Suomessa ja maailmalla

DEKRA pähkinänkuoressa

DEKRA pähkinänkuoressa

DEKRAn historia alkaa vuodesta 1925, jolloin perustettiin Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein. Autoalalta alkunsa saanut yritys kattaa nykyään koko kirjon turvallisuuteen liittyviä palveluja.

DEKRAn ammattitaitoiset asiantuntijat parantavat turvallisuutta kaikilla tärkeimmillä elämänalueilla, olipa kyse sitten liikenteestä, työstä tai kodista. Ja tämä tehtävä ulottuu ympäri maailmaa - asiantuntijaorganisaatiolla on 48 000 työntekijää, jotka työskentelevät noin 60 maassa viidellä mantereella.

DEKRAn kansainvälinen laajentuminen alkoi, kun yritys laajensi toimintaansa Ranskaan ja Italiaan vuonna 1988. Sittemmin yritys on kasvattanut maailmanlaajuista asemaansa edelleen strategisilla yritysostoilla, ja nykyisin meillä onkin toimipisteitä muun muassa Kiinassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Uudessa-Seelannissa.

Vuonna 2021 DEKRAn liikevaihto oli noin 3,5 miljardia euroa. DEKRA on maailman suurin listaamaton asiantuntijaorganisaatio TIC (testaus, tarkastus, sertifiointi) -alalla. Löydät lisätietoja viimeisimmistä liiketoimintaluvuista, laajentumisista, kehityksestä ja johtamisesta vuosi- ja talousraporteistamme (englanniksi).

Jaa sivu