Selaimesi on vanhentunut

Internet Explorer ei ole enää tuettu. Vaihda selainta verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.

DEKRAn historia

Lue lisää

DEKRAn historiasta

DEKRA pähkinänkuoressa

Where it all started

DEKRAn historia alkaa autoista: Deutsche Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V. perustettiin vuonna 1925 Berliinissä. DEKRA on toiminut turvallisuuden edistämiseksi siitä lähtien. Aluksi kiinnitettiin huomiota tekniseen turvallisuuteen – pääasiassa autoteollisuudessa. Nyt DEKRA on suurimpana listaamattomana asiantuntijaorganisaationa laajentanut toimintaansa moniin erilaisiin jokapäiväisen elämän osa-alueisiin "tien päällä, työssä ja kotona". Analogisen toiminnallisen turvallisuuden lisäksi DEKRA on myös täysin sitoutunut digitaaliseen turvallisuuteen verkotetussa maailmassa – viidellä mantereella. Tämä johtuu siitä, että turvallisuudelle ei ole rajoituksia.

Holding globe in hand

DEKRAn ammattitaitoiset asiantuntijat parantavat turvallisuutta kaikilla tärkeimmillä elämänalueilla, olipa kyse sitten liikenteestä, työstä tai kodista. Ja tämä tehtävä ulottuu ympäri maailmaa - asiantuntijaorganisaatiolla on 48 000 työntekijää, jotka työskentelevät noin 60 maassa viidellä mantereella.

DEKRAn kansainvälinen laajentuminen alkoi, kun yritys laajensi toimintaansa Ranskaan ja Italiaan vuonna 1988. Sittemmin yritys on kasvattanut maailmanlaajuista asemaansa edelleen strategisilla yritysostoilla, ja nykyisin meillä onkin toimipisteitä muun muassa Kiinassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Uudessa-Seelannissa.

Etusivu Vuosikertomus 2019

Vuonna 2019 yhtiö kasvoi 16. vuotta peräkkäin, ja konsernin liikevaihto kasvoi 2,1 prosenttia 3,4 miljardiin euroon. DEKRA on maailman suurin listaamaton asiantuntijaorganisaatio TIC (testaus, tarkastus, sertifiointi) -alalla. Lisätietoja viimeisimmistä liiketoimintaluvuista, laajentumisista, kehityksestä ja johtamisesta löydät vuosi- ja talousraporteistamme.

DEKRAn laaja ja riippumaton asiantuntemus tekee siitä myös halutun kumppanin päättäjille, organisaatioille ja viranomaisille kansainvälisellä, eurooppalaisella, kansallisella ja alueellisella tasolla. Asiantuntijoidemme kirjoittamat ammattiartikkelit esimerkiksi liikenneturvallisuudesta täydentävät ja edistävät kestäviä poliittisia päätöksiä. Meillä on edustustot Brysselissä ja Berliinissä edustamassa poliittisia etujamme.

Jaa sivu