DEKRAn sertifiointipalvelu

Visiomme

Menestyksen varmistaminen nykymaailmassa

DEKRA Sertifiointi pyrkii tukemaan yrityksiä nykyaikaisissa kokonaisuuksissa, jotka kilpailevat nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tunnustettujen johtamisjärjestelmien-, tuote- ja henkilöstösertifiointeja varmistaaksemme turvallisuuden, kestävyyden ja laadun tason, joita tarvitset menestyäksesi. Olemme ylpeitä voidessamme pitää kiinni auditointeihin ja sertifiointeihin liittyvistä puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen liittyvistä ohjeista ja säädöksistä, joita asiakkaamme ovat tottuneet odottamaan.
Yli 200 akkreditoinnilla DEKRA Sertifiointi on luotettava kumppanisi, joka on pätevä suorittamaan auditointeja ja sertifiointeja kansainvälisten standardien mukaisesti. DEKRA Sertifiointi koostuu 560:stä alan asiantuntijasta, 1 200 ulkopuolisesta alan kokeneesta auditoijasta ja yli 500 paikallisesta kumppanista yli 50 maassa. Olemme valmiita palvelemaan sinua milloin tahansa.

Tavoitteemme

DEKRA Sertifioinnin tavoitteena on tarjota johtamisjärjestelmien-, tuote- ja henkilösertifiointeja, jotta asiakkaamme voivat toimia tehokkaasti nykyaikaisissa nopeissa kaupallisissa olosuhteissa.
Johtamisjärjestelmän sertifiointipalvelumme auttavat asiakkaita parantamaan yrityksen organisaatioprosesseja korkean suorituskyvyn helpottamiseksi, tehokkuuden lisäämiseksi, riskien vähentämiseksi. Laajennamme edelleen sertifiointivalikoimaamme niin, että se kattaa kehittyvät palvelut, jotka on suunniteltu vastaamaan muuttuvan digitalisoituneen liiketoimintaympäristön haasteisiin.
Koska menestyvät yritykset perustuvat osaavaan ja ammattitaitoisen henkilöön, tarjoamme tunnustettuja riippumattomia ja akkreditoituja henkilösertifiointeja. Henkilösertifiointi on yhden työntekijän hyödyksi tai koko osaston tai yrityksen vahvistamiseksi, auttaen yrityksen kilpailuetua.
Tarjoamme kattavia palveluita yhdestä lähteestä tukeaksemme monipuolisia asiakkaitamme ympäri maailmaa asiantuntemuksella, jota he tarvitsevat menestyäkseen jatkuvasti muuttuvina aikoina ja menestyäkseen sekä vakiintuneilla että kehittyvillä liiketoimintamarkkinoilla.

Lupauksemme

Menestyksesi on meille tärkeää. Itsenäisenä ja akkreditoituna palveluntarjoajana DEKRA sertifiointi lupaa auttaa sinua järjestelmällisesti kehittämään ja parantamaan organisaatioprosessiesi tehokkuutta, varmistamaan koko toimitusketjusi tehokkuuden ja varmistamaan työvoimasi ammatillisen laadun. Annamme sinulle huippuluokan palveluita ja asiantuntemusta, joka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiisi ja yksilölliseen tilanteeseesi.

Sitoutumisemme puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen

Yrityksemme johto ja henkilökunta ovat sitoutuneet toimimaan ehdottoman puolueettomasti ja riippumattomasti.

Kohtelemme asiakkaitamme tasavertaisesti. Henkilökuntamme on koulutettu tunnistamaan eturistiriitatilanteita, jotka käsitellään siten, että toimintamme riippumattomuus ei ole uhattuna. Asiakassuhteemme perustuu vankkaan luottamukseen, jonka olemme saavuttaneet vuosikymmenien mittaan asiakkaidemme keskuudessa ammattitaitoisella, joustavalla ja rakentavalla yhteistyöllä.
Elämme tiiviisti mukana ajassa ja muutoksessa kehittäen jatkuvasti parempaa palvelua. DEKRAn kansallinen ja kansainvälinen asiantuntemus eri liiketoiminta-alueilla on asiakkaidemme käytössä, jotta he voivat menestyä omassa toiminnassaan