Uusia katsastusasemia

DEKRA Katsastuksen asemaverkosto laajenee Uudellemaalle

09. maalisk. 2023 Ajoneuvojen katsastus

Uudet katsastusasemat Keravalta ja Tuusulasta

DEKRA Finland Oy on ostanut Keravan Katsastus Oy:n sekä Tuusulan Autokatsastus Oy:n 01.03.2023 alkaen. Asemien työntekijät ja yrittäjät siirtyvät DEKRAn palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yritysostot ovat osa DEKRAn kasvusuunnitelmaa Suomessa. ”Suunnitelmamme on kasvattaa DEKRAn ajoneuvojen katsastusliiketoimintaa Suomessa merkittävästi.” toteaa maajohtaja Matti Andersson. DEKRA Katsastuksella on yritysoston myötä yhteensä yhdeksän katsastusasemaa Suomessa. ”DEKRAn katsastustoiminta on painottunut Itä-Suomeen ja yritysostojen myötä DEKRA pystyy tarjoamaan luotettavia katsastuspalveluitaan myös Uudellamaalla.” kertoo toimitusjohtaja Pasi Lahikainen.
DEKRA on globaali markkinajohtaja autokatsastuksissa. DEKRA katsastaa maailmanlaajuisesti 25 erimaassa lähes 30 miljoonaa ajoneuvoa vuodessa. Olemme sitoutuneet liikenneturvallisuuden parantamiseen perustamisvuodestamme 1925 lähtien ja katsastusasemillamme tehdään työtä ajoneuvojen, kuljettajien sekä tielläliikkujien turvallisuuden parantamiseksi sekä liikenteestä aiheutuvien päästöjen pienentämiseksi.