Kumppani teknisissä tarkastuksissa

DEKRA työskentelee aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden rinnalla laadun ja turvallisuuden eteen. Teemme tarkastukset, testaukset ja arvioinnit teollisuuden osa-alueilla: teräsrakenteet, ISO 9001, ISO 3834, EN 1090, painelaitteet, sähkölaitteistot, palonilmaisulaitteistot ja sammutuslaitteistot sekä ainetta rikkomaton (NDT) että materiaa rikkova testaus (DT).

Olemme sitoutumaton tarkastusyhtiö, jolla on viranomaishyväksyntä. Toimimme asiantuntijana vaatimusten mukaisuuden arvioinnissa. Käytössämme ovat hyväksi todetut standardit. Rakennamme perustaa Suomalaiselle menestykselle ja autamme asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa.

Tarkastustoimintaa Suomessa jo vuodesta 1974

DEKRA Industrial Oy toiminta alkoi vuonna 1974 nimellä Polartest Oy. DEKRA Industrial Oy:n omistaa kansainvälinen tarkastus– ja testausyhtiö DEKRA SE, jonka pääkonttori on Stuttgartissa, Saksassa. DEKRAlla on kolme liiketoiminta-alueetta, ajoneuvojen testaus, teollisuuden laitteiden tarkastus ja testaus sekä henkilöstöasioihin liittyvät palvelut (esim. koulutus). DEKRA on kolmanneksi suurin tarkastus– ja testausyhtiö maailmassa.

DEKRAn kansainvälisen verkoston kautta aukeavat yhteydet ympäri maailmaa ja helpottavat ulkomailla tapahtuvaa toimintaa. DEKRAlaisia on Suomessa yli 200 ja kaiken kaikkiaan noin 44 000, yli 50 maassa eri puolilla maailmaa, varmistamassa turvallisuutta, laatua ja ympäristöystävällisyyttä.

Parempi huominen

Me DEKRAlla teemme työtä turvallisen toiminta- ja elinympäristön eteen. Tarkastukset ovat jokapäiväinen työväline eikä vain pakollinen vaatimus. Tehtävänämme on huolehtia että perusturvallisuus sekä hyväksynnät ovat kunnossa, jotta kaikki toimii oikein ja sovittujen normien mukaan. Yli 200 -henkinen asiantuntijajoukkomme jatkuva koulutus ja menetelmien kehittäminen ovat takuuna osaamisestamme.

DEKRA SE

DEKRAn pääkonttori sijaitsee Stuttgartissa, Saksassa. Toiminta alkoi yhdistyksenä jo vuonna 1925 Berliinissä. DEKRA on yksi suurimmista tarkastus– ja testausyhtiöistä maailmassa.Toimintaa on 29:ssä Euroopan maassa sekä lisäksi Pohjois-Amerikassa, Brasiliassa, Marokossa, Etelä-Afrikassa ja Kiinassa.

DEKRA muodostuu 3:sta liiketoiminta-alueesta käsittäen yli 166 toimipaikkaa ja 15 strategista palvelualuetta. Liikevaihto on yli 3,1 miljardia Euroa ja työntekijöitä noin 44 000. DEKRAn omistaa voittoa tavoittelematon yhdistys.

Lisää DEKRAsta konsernisivuilla >>