Ammattilainen saa paikan

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3.1 miljardia euroa ja työntekijöitä 44 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkölaitteiden ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.

Voimakkaan tilauskantamme kasvun vuoksi tarvitsemme lisää tarkastusalan ammattilaisia. Omaamme pitkäaikaiset asiakassuhteet ja hyvän tilauskannan, DEKRA Industrial toimii mm. Olkiluoto 3-projektin päätoimittajana mekaanisten asennusten NDT -tarkastuksissa.
 

Kansainvälinen ura?

DEKRAlla on toimintaa ympäri maailmaa ja ammattilaisista on jatkuvaa kysyntää. Mikäli kansainvälinen ura DEKRAlla kiinnostaa niin katso täältä mitä on tarjolla >>

 

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme:

 

Kokeneita NDT-ammattilaisia tarkastajiksi

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta, SFS-EN ISO 9712 pätevyyksiä Level I, II ja III, kokemusta hitsauksesta ja konepajateollisuuden putkistoasennuksista sekä matkustusvalmiutta.
Lisätietoja tarkastuspäällikkö Juha Hirvonen +358 400 486 684. Kirjalliset hakemukset s-postilla juha.hirvonen@dekra.com tai DEKRA Industrial Oy, Tuupakankuja 1, 01740 Vantaa.

 

TARKASTAJA  / DEKRA Inspection Oy

DEKRA Inspection Oy (www.dekra-inspection.fi) on Säteilyturvakeskuksen auktorisoima tarkastuslaitos ydinlaitosten tarkastustehtäviin. Yritys kuuluu kansainväliseen DEKRA SE:hen (www.dekra.com), jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden myös kansainvälisessä toiminnassa.

Haemme palvelukseen tarkastajaa mekaanisten laitteiden ja rakenteiden tarkastuksiin. Tarkastettavat laitteet ovat pääosin painelaitteita sekä niihin liittyviä muita laitteita ja rakenteita. Tehtävät painottuvat laitteiden rakennetarkastuksiin. Tarkastaja toimii alansa asiantuntijana tarkastettaviin laitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme Sinulta

Toimimme myös kansainvälisissä projekteissa, minkä vuoksi minimi kielitaitovaatimus suomen kielen lisäksi on englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Henkilön sijoituspaikan suhteen olemme joustavia, mahdollisia paikkoja ovat kaikki DEKRAn Suomen toimipisteet. Mutta tulee huomioida, että työt keskittyvät merkittävässä määrin ydinlaitospaikkakunnille.

Tehtäviin valittaville tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn, tarpeen vaatiessa lisäkoulutusta sekä kilpailukykyisen palkan. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:n pyydämme lähettämään sähköpostilla 15.4.2019 mennessä osoitteeseen: johanna.kalenius@dekra.com. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Simpanen pekka.simpanen@dekra.com, puh. 0400 884 144.

 

ISO 9001 / 14001 PÄÄAUDITOIJA

Haemme Suomeen pääauditoijaa metallituotteiden valmistuksen sektorille. Hakijalla tulee olla voimassa oleva ISO 9001 / 14001 pääauditoijan pätevyys, muu pääauditoijan pätevyys katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa Anssi Rissanen puh. 044 737 6835