Ammattilainen saa paikan

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3.1 miljardia euroa ja työntekijöitä 44 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkölaitteiden ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.

Voimakkaan tilauskantamme kasvun vuoksi tarvitsemme lisää tarkastusalan ammattilaisia. Omaamme pitkäaikaiset asiakassuhteet ja hyvän tilauskannan, DEKRA Industrial toimii mm. Olkiluoto 3-projektin päätoimittajana mekaanisten asennusten NDT -tarkastuksissa.
 

Kansainvälinen ura?

DEKRAlla on toimintaa ympäri maailmaa ja ammattilaisista on jatkuvaa kysyntää. Mikäli kansainvälinen ura DEKRAlla kiinnostaa niin katso täältä mitä on tarjolla >>
 

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme:

Kokeneita NDT-ammattilaisia tarkastajiksi

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta, SFS-EN ISO 9712 pätevyyksiä Level I, II ja III, kokemusta hitsauksesta ja konepajateollisuuden putkistoasennuksista sekä matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tarkastuspäällikkö Juha Hirvonen +358 400 486 684. Kirjalliset hakemukset s-postilla juha.hirvonen@dekra.com tai DEKRA Industrial Oy, Tuupakankuja 1, 01740 Vantaa.