Ammattilainen saa paikan

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö. Olemme osa kansainvälistä DEKRA -konsernia, jonka liikevaihto on yli 3,3 miljardia euroa ja työntekijöitä on noin 45 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkö- ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, keskijänniteverkkojen kaapelintarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.

Voimakkaan tilauskantamme kasvun vuoksi tarvitsemme lisää tarkastusalan ammattilaisia. Omaamme pitkäaikaiset asiakassuhteet ja hyvän tilauskannan, DEKRA Industrial toimii mm. Olkiluoto 3-projektin päätoimittajana mekaanisten asennusten NDT -tarkastuksissa.
 

Kansainvälinen ura?

DEKRAlla on toimintaa ympäri maailmaa ja ammattilaisista on jatkuvaa kysyntää. Mikäli kansainvälinen ura DEKRAlla kiinnostaa niin katso täältä mitä on tarjolla >>

 

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme:

 

Kokeneita NDT-ammattilaisia tarkastajiksi

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta, SFS-EN ISO 9712 pätevyyksiä Level I, II ja III, kokemusta hitsauksesta ja konepajateollisuuden putkistoasennuksista sekä matkustusvalmiutta.
Lisätietoja tarkastuspäällikkö Juha Hirvonen +358 400 486 684. Kirjalliset hakemukset s-postilla juha.hirvonen@dekra.com tai DEKRA Industrial Oy, Tuupakankuja 1, 01740 Vantaa.

 

ISO 9001 / 14001 PÄÄAUDITOIJA

Haemme Suomeen pääauditoijaa metallituotteiden valmistuksen sektorille. Hakijalla tulee olla voimassa oleva ISO 9001 / 14001 pääauditoijan pätevyys, muu pääauditoijan pätevyys katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa Anssi Rissanen puh. 044 737 6835

 

PAINELAITETARKASTAJA

Haemme painelaitetarkastajaa Tampereelle.

Tehtäviin kuuluu painelaitteiden (painesäiliöt, lämmönvaihtimet, kattilat, putkistot…) vaatimustenmukaisuuden arvioinnit, määräaikaistarkastukset sekä pysyvien liitosten tekemiseen käytettävien menetelmien ja niitä tekevien henkilöiden pätevöinnit. Tarkastaja toimii asiantuntijana alaan liittyvissä kysymyksissä.
Odotamme Sinulta

Koska toimimme myös kansainvälisissä projekteissa, kielitaito on eduksi. Tehtävään valittavalle tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn sekä kilpailukykyisen koulutusta ja kokemusta vastaavan palkan. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:n pyydämme lähettämään osoitteeseen: jyrki.penttila@dekra.com

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa:
Jyrki Penttilä 0500 730 378