Ammattilainen saa paikan

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö. Olemme osa kansainvälistä DEKRA -konsernia, jonka liikevaihto on yli 3,3 miljardia euroa ja työntekijöitä on noin 45 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkö- ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, keskijänniteverkkojen kaapelintarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.

Voimakkaan tilauskantamme kasvun vuoksi tarvitsemme lisää tarkastusalan ammattilaisia. Omaamme pitkäaikaiset asiakassuhteet ja hyvän tilauskannan, DEKRA Industrial toimii mm. Olkiluoto 3-projektin päätoimittajana mekaanisten asennusten NDT -tarkastuksissa.
 

Kansainvälinen ura?

DEKRAlla on toimintaa ympäri maailmaa ja ammattilaisista on jatkuvaa kysyntää. Mikäli kansainvälinen ura DEKRAlla kiinnostaa niin katso täältä mitä on tarjolla >>

 

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme:

 

ISO 9001 / 14001 PÄÄAUDITOIJA

Haemme Suomeen pääauditoijaa metallituotteiden valmistuksen sektorille. Hakijalla tulee olla voimassa oleva ISO 9001 / 14001 pääauditoijan pätevyys, muu pääauditoijan pätevyys katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa Anssi Rissanen puh. 044 737 6835