Rekrytointi

Ammattilainen saa paikan

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 2 miljardia euroa ja työntekijöitä 34 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkölaitteiden ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.

Voimakkaan tilauskantamme kasvun vuoksi tarvitsemme lisää tarkastusalan ammattilaisia. Omaamme pitkäaikaiset asiakassuhteet ja hyvän tilauskannan, DEKRA Industrial toimii mm. Olkiluoto 3-projektin päätoimittajana mekaanisten asennusten NDT -tarkastuksissa.

Kansainvälinen ura?

DEKRAlla on toimintaa ympäri maailmaa ja ammattilaisista on jatkuvaa kysyntää. Mikäli kansainvälinen ura DEKRAlla kiinnostaa niin katso täältä mitä on tarjolla >> 

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme:

 

EN 1090-1 pääauditoijaa

Tehtäviin kuuluu teräsrakentamisen auditoinnit (ensisijaisesti EN 1090-1) ja asiakaskontaktoinnit. Lue lisää >>

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tarkastuspäällikkö, teräsrakenteet ja sertifiointi

Anssi Rissanen
044 7376 835

 

KOKENEITA NDT-AMMATTILAISIA TARKASTAJIKSI

 

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta, SFS-EN ISO 9712 pätevyyksiä Level I, II ja III, kokemusta hitsauksesta ja konepajateollisuuden putkistoasennuksista sekä matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tarkastuspäällikkö Reijo Purontakanen p. +358400750705. Kirjalliset hakemukset  s-postilla reijo.purontakanen@dekra.com tai DEKRA Industrial Oy, Tuupakankuja 1, 01740 Vantaa.

pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet