Laadun taustalla viranomaishyväksyntä

Laadun taustalla

Olemme sitoutumaton tarkastusyhtiö, jolla on viranomaishyväksyntä. Toimimme asiantuntijana teknisissä vaatimustenmukaisuuden arvioinneissa. Varmistamme luotettavasti ja puolueettomasti, että perusturvallisuus sekä hyväksynnät ovat kunnossa.
Yrityksemme johto ja henkilökunta ovat sitoutuneet toimimaan ehdottoman puolueettomasti ja riippumattomasti. Kohtelemme asiakkaitamme tasavertaisesti. Henkilökuntamme on koulutettu tunnistamaan eturistiriitatilanteita, jotka käsitellään siten, että toimintamme riippumattomuus ei ole uhattuna. Asiakassuhteemme perustuu vankkaan luottamukseen, jonka olemme saavuttaneet vuosikymmenien mittaan asiakkaidemme keskuudessa ammattitaitoisella, joustavalla ja rakentavalla yhteistyöllä.
Elämme tiiviisti mukana ajassa ja muutoksessa kehittäen jatkuvasti parempaa palvelua. DEKRAn kansallinen ja kansainvälinen asiantuntemus eri liiketoiminta-alueilla on asiakkaidemme käytössä, jotta he voivat menestyä omassa toiminnassaan.

DEKRA SEAL turvallisuuden ja laadun puolesta

Symboli, johon voit luottaa

DEKRA-sinetti

DEKRA-sinetti myönnetään yrityksille, tuotteille tai henkilöille, jotka ovat virallisesti täyttäneet ja noudattavat määriteltyjä standardeja, kuten turvallisuutta, laatua tai kestävyyttä koskevia standardeja. Se on selkeä, läpinäkyvä todiste riippumattomalta ja puolueettomalta elimeltä saadusta suorituskyvystä. DEKRA Sinetin luotettavuus ja läpinäkyvyys ovat DEKRAlle erittäin tärkeitä. Siksi käytetyt kriteerit ilmoitetaan selkeästi DEKRA Seal -tietokannassamme. https://search​.dekra-seal​.com/index​.php/en/